Fr, 03.Mai.2024 - 01:25
Vitrindeki Kitaplar
10,90 €
17,95 €
40 % daha ucuz

Hayalimdeki Aile

Safiye Aras
Hayat denilen yolculuk hem çok kısa hem de türlü sevinçlere ve hüzünlere gebedir. 

Sevinçler kadar hüzünler de olmalı ki insan olduğumuzu hatırlayalım. İnsan olduğumuzu hatırladıkça tahammül etme ile sabretme arasındaki o ince çizgiyi tutturabilelim. 

En büyük sıkıntılara hamdetmeyi bilerek arkasından gelecek ferahlıklara şükretmeyi de unutmayalım. Aile kale gibidir, insanın kendini en güvende hissettiği yerdir. Sağlamdır, sırtını yaslayabileceği duvarlarla yükselir. 

Zihinsel ve duygusal dayanıklılığımız aile bağlarımızın sağlam oluşuyla doğru orantılıdır. Bu sayede olumsuz sonuçlanan her durumla başa çıkabiliriz. 

Çünkü biliriz, ne olursa olsun bizi koşulsuz bir şekilde kabul eden ailemiz vardır. Bu kitap “Hayalimdeki Aile”yi kurarken yaşadığım türlü güzelliklerin ve imtihanların sonucunda ortaya çıkan en güzel tohumdur benim için. Toprağa bırakır gibi sizlere sunuyorum. 

Dilerim yeşermesini de birlikte seyredelim ve gölgesinde hep birlikte dinlenelim. Sevgilerimle… (192 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi #turkkitap.de #türkkitabevi 
ISBN: 9786052694145
10,90 €
17,95 €
40 % daha ucuz

Weitere Informationen

Yepyeni bir yolculuğa adım atmak için hazır mısınız? Hayatın dönemeçlerinde sevinçlerle dolu anlarla birlikte hüzünleri de yaşamak, insan olmanın gerçek birer göstergesidir. 

Ancak bu dengeyi kurabilmek, sabır ve tahammülle dolu bir özgüven gerektirir. İşte bu kitap, yaşamın bu dengesini kucaklayarak, aile bağlarının önemini vurguluyor. 

Aile, insanın kendini en güvende hissettiği liman, sağlam bir kale gibidir. İşte bu sağlamlık, zihinsel ve duygusal dayanıklılığımızı da şekillendirir. Bu yüzden, her zorluğun ardından gelen ferahlıklara şükretmeyi bilmeli ve ailemizin koşulsuz sevgisiyle güç bulmalıyız. 

"Hayalimdeki Aile"nin sayfalarında, yaşanan güzellikler ve imtihanlarla yoğrulmuş bir öyküye tanık olacaksınız. 

Bu öykü, umut dolu bir tohum gibi sizlere sunuluyor. Birlikte yeşermesini izleyelim ve bu kitabın gölgesinde dinlenerek, birbirimize güç verelim. 

Siz de bu yolculuğa katılmaya hazır mısınız? Sevgi dolu sayfalarla dolu olan bu kitap, hayatın tüm renklerini bir araya getirerek, sizi kucaklamaya davet ediyor. Unutmayın, birlikte daha güçlüyüz... #Aile  #Hayat  #Sevinç  #Hüzün  #Dayanıklılık #İmtihanlar  #Güven  #Sevgi  #Umut  #Ferahlık #Özgüven #Sabır #Denge #Yolculuk #Kitap #Paylaşım #İçselgelişim #İnsanlık #Bağlar #Kabullenme
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!