Sa, 27.Apr.2024 - 10:46
Yemek Kitapları
27,90 €
32,90 €
16 % daha ucuz

Anka

Aydan Üstkanat
Food Online Aydan dergisi ekibi olarak yaptığımız en iyi şey sanırım arkamızda estetik ve bir o kadar da gerçekçi tabaklar bırakmak. Yemek hikâyesinde bizleri birleştiren tam olarak estetik bakış açılarımız. 6 Şubat... 7,8'lik depremin vurduğu iller göçük altında kalırken hepimizin ruhu da o taş yığınlarının altında kaldı. 6 Şubat 2023 sabahı her şey değişti.
Depremin vurduğu 10 ilimizin tatları, kökleri derinlere uzanan yemek hikâyeleri, bölgenin tarımsal üretiminin Türkiye ekonomisine katkıları, etkileri üzerine bir kitap projelendirme kriyle başladıgımız araştırmalar bizi bambaşka yerlere götürdü.
Birbirinden ilginç ve birbirinden değerli sonuçlar elde ettiğimiz bu araştırmalar sırasında önemli bir ayrıntıda takılıp kaldık.
Zira deneyim ve hikâyelere sahip yemeklerin birbirinden farklı pek çok versiyonuyla karşılaştık.
En doğruyu bulmak, o zengin ve derin yemek kültürünü sonsuza dek yaşatmak adına bölgenin uzman sesleriyle elinizdeki kitabı hazırladık.
10 ilimizin acı tatlı yemek zevkinden süzülüp gelen tarifleri size ulaştırmamızı sağlayan pek çok isme buradan en derin teşekkürlerimizle.
Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla... (336 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi #turkkitap.de #türkkitabevi 
ISBN: 9789752129689
Yayın evi: Altin Kitaplar
27,90 €
32,90 €
16 % daha ucuz
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!