Fr, 19.Apr.2024 - 00:57
Aile ve Saglik Kitaplari
14,90 €
17,90 €
17 % daha ucuz

Zayıflamada Son Söz

Deniz Egece
Bugüne kadar sağlıklı yaşam, diyet ve beslenme üzerine duyduğun, bildiğin V2 gördüğün her şeyi unut, çünkü hiçbiri sana zayıflama konusunda çözüm getirmedi. Deniz Eğece, yepyeni bir yöntem ve tüm hayatınızı değiştirecek fikirlerle size yepyeni bir yaşamın kapılarım açıyor.

Diyet listeleri, ölçümler, eziyete dönüşen egzersizler ve size diyet konusunda baskı yaratan her şey tarih oluyor. Doktorların, beslenme uzmanlarının, diyetisyenlerin düşüncelerini ve uygulamalarını tarihe gömecek bu kitap, sana kilo problemini çözmen için SON SÖZü söyleyecek. Deniz Egeceye kulak ver, yaşadığın değişime inanamayacaksın. Yeni hayatının ilk gününe başlamak için bu kitabı al ve evine götür.

Yazar diyor ki: Sevgili okuyucum,
Farkındalık kaç kilo fazlan olduğunu bilmen demek değildir, bedeninin değerini bilmektir. Kilo almak istiyorsan Diyet yap! Gerçekten zayıflamak istiyorsan san tek bir çözüm öneriyorum bilincini değiştir. Lütfen kendine zaman ayırarak bu kitabı defalarca oku, her okuduğunda yeni bilgilerin farkındalığım kazanacaksın. Her okuduğunda bunun başka bir kitap okuduğunun farkına varacaksın, öğrendiklerini çevrene anlat, anlattığında bilincini yeniden yapılandıracak, anlattıkça fazlalıklarının bedenini terk ettiğini göreceksin. Bu sadece bir kitap değil, bu senin yaşamını ve bedenini değiştirecek senin içinden bir parça.

"Ben bilgiyi, şifayı ve Özgürlüğü yıllarca Uzak Doğu, Avrupa ve Amerika aradım. Ama bilgi, şifa ve özgürlük benim içimdeymiş. Sen sen ol bilgi] şifayı ve özgürlüğü içinde keşfet. En iyi kitap sensin, en iyi hekim sensin, iyi ilaç sensin. Sen Yaradanın eşsiz mucizesi olan seni fark ettiğinde özgürleşeceksin."

"Sen şükret ve sevgi ol, o zaman cennette olacaksın."
Deniz Eğece
(376 Sayfa) www.turkkitap.de , Türk Kitabevi / Arka Kapak Yazisi.
ISBN: 9786058916616
14,90 €
17,90 €
17 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!