Sa, 18.Mai.2024 - 23:07
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Titrek Pusula

Altemur Kılıç
19. yüzyilin sonlarinda günümüze kadar gelen ve 21. yüzyila da tasacagi anlasilan büyük bir oyun, "pusula"nin ibresinin yönünü zoraki degistirme gayretidir. Milletmiz ve ülkemiz üzerinde Batili devletler tarafindan yaklasik iki asirdir oynanmakta olan bu büyük oyun; önemli bir cephesi Orta Dogu'da ülkemizin dogu ve güneydogusunu içine alacak bagimsiz bir Kürdistan Devleti'nin kurulmasi çabalaridir.
Kendilerinin Orta Dogu ve Kafkaslar'daki -özellikle- petrol gibi çesitli çikarlarina Türkiye'nin engel olabileceginden endise eden ve bu çikarlarini güvence altina almak isteyen Batili güçler, Kürt Devleti kozunu hep kullanmakta.
Aslinda "Bagimsiz Kürdistan" bugün artik bir hayal degil, uluslararasi boyutlari ile yakin ve gerçek bir tehlike...
Bu kitap, Abdullah Öcalan'in yakalanmasi ve idama mahkum edilmesi ile ortaya dökülen gerçekleri de gözönünde tutarak, bu meseleyi bütün tarihi boyutlariyla ele aliyor.

(256 Sayfa / Titrek Pusula 19. Yüzyildan Günümüze Kürdistan Hayali / Altemur Kılıç / Timas Yayinlari / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
Yayın evi: Timas
7,90 €
Daha evvel bakmış olduğunuz ürünler
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!